"Tiesitko Omar, että Fazer Munkkibaari on avoinna myös Bakersonilla?"

Bakersonin viikkotoimitukset

Algot af Bakerson

Seuraava toimitus Luxembourgiin on juhannusaattona, perjantaina 22.6. Tilaukset tähän viimeistään torstaina 21.6. klo 18:aan mennessä.
 
Next delivery to Luxembourg is on midsummer eve, on Friday the 22nd of June. Order deadline is on Thursday the 21st by 6 PM.
 
Seuraava toimitus Brysseliin on syyskuussa (nouto FACQ Zaventemin parkkipaikalta klo 15:00-15:30).
 
Seuraava toimitus Strasbourgiin on TO 21.6. (nouto IKEA Strasbourgin parkkipaikalta klo 18:00-18:30). Tilaukset KE 20.6. klo 18:aan mennessä.
 
Seuraava toimitus Pariisiin on syksyllä. (nouto IKEA Villiers-sur-Marnen parkkipaikalta klo 18:00-18:30 tai osoitteessa Route de la Pyramide, Parc Municipal de Sportsin kohdalla, Parc Floralin sisäänkäyntiä vastapäätä klo 18:45-19:15).
 
BAKERSONIN KESÄTAUKO HEINÄ-ELOKUU

Fazer Munkkibaari - Sweet Lemon arriving

Hulvaton Munkkivideo Tubella

Ilmoituksia

19. Kesä, 2018

BAKERSONIN KESÄTAUKO HEINÄ-ELOKUU

11. Huhti, 2018

Ennen tilauksen tekemistä lue ensin ohjeet "Tarkennuksia" ja "Toimituksista". Niistä löytyvät vastaukset yleisimpiin tilauskäytäntöön liittyviin kysymyksiin.

8. Helmi, 2018

Bakersonin pullatoimitukset Luxembourgiin ovat pääsääntöisesti perjantaisin klo 13-16 ja tilauksia otetaan vastaan jatkuvasti, mutta viimeistään toimituspäivää edeltävänä päivänä klo 18:aan saakka. Poikkeuksista tilaus- tai toimituspäiviin tai -aikoihin ilmoitetaan postituslistalla oleville ennakkoon. Tilaus- ja toimitusajat, kuten myös tuotevalikoiman tiedot päivitetään nettisivustolle tilausviikon alkuun mennessä.

20. Marras, 2017

Vaikeuksia tilauksen tekemisessä?

Joillakin työpaikoilla nettitilausten tekeminen työkoneella on ylipäätään estetty. Kannattaa käyttää omaa kotikonetta, tablettia tai älypuhelinta.
Sivustot toimivat parhaiten selaimella Crome.

Mikäli et saisi tilaussivustoa toimimaan, voit myös lähettää tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen mail.trendwell@gmail.com .

Fazer Vuoksen piirakka

Fazer Munkkibaari

Valio Oltermanni 1 kg

Fazer lämpimäisiä

Fazer Reissumies