Trendwell Co. Secs perustettiin Luxemburgissa 13.9.1988 - vietämme firman 30-vuotispäivää torstaina 13.9.2018!

Silloin aikoinaan 80-luvun loppupuolella kaksi nuorta sijoitusmeklaria päätti tarjota asiakkailleen parhaat analyyttisen sijoitusmarkkinaseurannan välineet. Yritys perustettiin tarjoamaan tähän tarvittavat puitteet. Tavoitteena ei ollut perustaa kasvuyritystä, jonka voisi myydä nopealla voitolla pois, vaan kyse oli intohimosta tehdä ja tarjota parasta. Tällä matkalla olemme edelleen. Olemme edelleen yritys, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaillemme parasta - ja pieni on edelleen kaunista.

Trendwell Co. on ollut monessa mukana ja vuosikymmenien saatossa toimintamme on muuttunut ja muokkautunut - olemme olleet mukautuvaisia alati muuttuvissa olosuhteissa. Alunperin sijoitusalalta alkaneelta taipaleeltamme omimme alusta asti riskienhallinnan ja -hajauttamisen periaatteen, joka toteutuu edelleen toiminnassamme: olemme aina seisoneet monella tukijalalla toimimalla samanaikaisesti keskenään erillisillä toimialoilla.

Tällä hetkellä toimintamme muodostuu seuraavista osa-alueista: paistopiste & event bakery (Algot af Bakerson), päivittäistavarahankinta (Shopit), kuljetus&logistiikka (QBIC-Trans) ja lattia- ja rakennusmateriaalikauppa (Parkettimo). Aika kauaksi olemme matkanneet alkuperäisestä, mutta onhan niitä muitakin firmoja, jotka ovat alaa sulavasti vaihdelleet (vaikkapa NOKIA).

Kiitos kaikille aikaisemmille, nykyisille ja tuleville asiakkaillemme, sekä kaikille tämän matkan aikana mukana olleille, analysteille, rahoittajille, alihankkijoille, toimittajille, kokeille, pakkaajille, kuljettajille, siivoojille ja lukuisille muille auttaville käsille. Ilman teitä meidän matkamme ei olisi edennyt alkua pidemmälle. Toivottavasti kolmenkymmenen vuoden kuluttua olemme edelleen matkalla…

 

Vietämme 30-vuotisjuhlaa perheyritykselle sopivasti Trendwell-perheen piirissä.

 

Parhain terveisin

Trendwell Co:n puolesta

allekirjoitus.bmp

Timo W Tiihonen

Managing Partner